baner

2-in-1 verzekering

Gecombineerde verzekering

Ga zorgeloos op reis dankzij de combiformule van Protections! Voor een complete bescherming voor en tijdens je reis kies je voor een 2-in-1-verzekering: daarmee geniet je van zowel een annulatie- als een reisbijstandsverzekering. Dat komt voordeliger uit dan beide verzekeringen apart afsluiten, en je vertrekt met een gerust geweten op vakantie.

Tijdelijke 2-in-1-verzekering

Wil je tijdens een bepaalde periode optimaal verzekerd zijn? Dan opteer je best voor de 2-in-1 formule. Deze formule combineert een tijdelijke annulatieverzekering met een tijdelijke VIP reisbijstandsverzekering. En dat voor amper 8% van de reissom.
Dat betekent dus dat je alle medische kosten in het buitenland onbeperkt terugbetaald krijgt, net als kosten voor repatriëringen, gehuurd skimateriaal, gedwongen verlenging van je verblijf ... Je bent tevens verzekerd voor het verlies of de beschadiging van je bagage, voor burgerlijke aansprakelijkheid ... Ook als je je reis onverwachts moet annuleren of wijzigen, is dit gedekt. Bekijk hier wat allemaal inbegrepen is in een 2-in-1 verzekering.

Jaarlijkse 2-in-1-verzekering

Ben je daarentegen een veelvuldig reiziger en hebt je liever het hele jaar door dekking? Dan raden we je de 2-in-1 verzekering aan, een combinatie van jaarlijkse annulerings- en reisbijstandsverzekeringen. Al vanaf 3 weken per jaar in het buitenland is een jaarlijkse combiformule interessant, of dit nu privé-reizen of zakelijke reizen zijn.
Wanneer je op reis gaat, maakt met een jaarlijkse 2-in-1 verzekering niet uit. Je bent altijd gedekt voor onverwachte annulaties en tegenslagen op reis zoals ziekte, ongevallen en hospitalisatie. Zelfs natuurrampen en terroristische aanslagen zijn opgenomen in onze polis. Iets wat je niet van elke verzekeraar kan zeggen.

Online boeken

Om het je extra gemakkelijk te maken, kan je bij Protections online je 2-in-1 verzekering afsluiten. Een online verzekering geeft je exact dezelfde dekking en waarborgen, aan exact dezelfde prijs. In 4 eenvoudige stappen boek je de verzekering van jouw keuze via een 100% beveiligde verbinding. Snel, gemakkelijk, en veilig!

Heb je liever absolute gemoedsrust? Sluit dan een gecombineerde reisverzekering af!