baner

2-in-1 verzekering tarieven

 

Tarieven kortlopende verzekering

2-in-1 verzekering: 8% op de reissom
Minimum € 40 per persoon

Onderschrijvingsmodaliteiten:
De 2-in-1 verzekering moet onderschreven worden binnen de 3 werkdagen na reservatie of bevestiging van de reis.
Het tarief van de 2-in-1 verzekering is geldig voor buitenlandse verplaatsingen van maximum 35 dagen. Bij onafgebroken verblijf in het buitenland voor langer dan 35 opeenvolgende kalenderdagen, raden wij je aan om voor onze jaarcontracten te kiezen.
De 2-in-1 verzekering moet altijd onderschreven worden voor de volledige reisduur, namelijk vanaf de dag van vertrek uit België tot en met de dag van terugkeer in België.
 

Tarieven doorlopende verzekering

SINGLE (= 1 persoon): € 250
DUO (= 2 personen): € 350
FAMILY (= 3 of 4 personen): € 400
LARGE (= 5 of 6 personen): € 450
BIJSTAND VOERTUIG (optie): € 95

Onderschrijvingsmodaliteiten:
Voor de formules Duo, Family en Large kunnen volgende personen verzekerd worden: de leden van één gezin, namelijk de verzekerde, zijn/haar echtgenoot/echtgenote in feite of in rechte en hun ouders en kinderen die allen onder hetzelfde dak leven of bij het gezin gedomicilieerd zijn alsook de minderjarige kinderen uit een ontbonden huwelijk die niet onder hetzelfde dak wonen.
De jaarcontracten zijn geldig voor buitenlandse verplaatsingen van maximum 3 opeenvolgende maanden. Bij onafgebroken verblijf in het buitenland voor langer dan 95 opeenvolgende kalenderdagen, bedraagt de bijkomende premie per begonnen maand € 40 per persoon en € 25 per voertuig.
De reeds geboekte reizen zijn niet gedekt onder de waarborg annulatie, tenzij bij vernieuwing van een aflopend verzekeringscontract en er geen onderbreking van de dekking is.