baner

Annulatieverzekering

Waarom een annulatieverzekering afsluiten?

Stel je voor. Al maanden kijk je reikhalzend uit naar die droomreis. De valiezen zijn gepakt, het visum geregeld, en dan plots... word je ziek. Treft een natuurramp het land van je bestemming. Ben je betrokken bij een ongeval. Of erger nog: iemand uit je nabije familie overlijdt. Kortom, je reis valt in het water. Een tripje moeten annuleren is op zich vervelend genoeg, zonder dat het je daarbovenop handenvol geld kost.

Onverwachte omstandigheden

Waarom zou je betalen voor een reis die je niet kan maken? Een reisannulatieverzekering zorgt voor financiële zekerheid als je onverwachts je reis moet annuleren of onderbreken. Ook bij herexamens, echtscheidingen, verwikkelingen tijdens de zwangerschap of ontslag! Zelfs bij epidemieën en natuurrampen ben je verzekerd bij Protections. Wij zijn één van de enige verzekeraars in België die al jarenlang een dergelijke complete annuleringsverzekering aanbieden.

Annulatieverzekeringen vergelijken

Afhankelijk van je reisgewoonten, kan je bij Protections kiezen voor een tijdelijke of een doorlopende reis annuleringsverzekering. Een tijdelijke verzekering dekt enkel één bepaalde vakantieperiode, terwijl je met een doorlopende verzekering het hele jaar door veilig zit. Interessant voor zakenlui, reisfanaten en andere frequent flyers. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Last-minutes en annulatieverzekeringen

Ook voor last-minute reizen is een annulatieverzekering zeker geen overbodige luxe. 80 tot 90% van de annulaties vinden binnen de 7 dagen voor vertrek plaats. Net op het moment dat de annulatiekosten recordhoogtes bereiken.

Online boeken

Om het je extra gemakkelijk te maken, kan je bij Protections online je annulatieverzekering afsluiten. Een online annulatieverzekering geeft je exact dezelfde dekking en waarborgen, aan exact dezelfde prijs. In 4 eenvoudige stappen boek je de verzekering van jouw keuze via een 100% beveiligde verbinding. Snel, gemakkelijk, en veilig!

Speel dus op zeker, en boek een annulatieverzekering voor je reis.