baner

Doorlopende annulatieverzekering

 

Een reis annuleren doe je niet voor je plezier. Maar als je er bovendien een financiële kater aan overhoudt, lijkt het wel dubbel zo erg. Daarom biedt Protections je aantrekkelijke voorwaarden voor het sluiten van een annulatieverzekering.

Dek je in tegen onverwachte tegenvallers

Plan je een welverdiende vakantie? Ziekte, ongevallen, overlijdens en tal van andere onverwachte gebeurtenissen kunnen roet in het eten strooien. In sommige gevallen zelfs letterlijk, getuige de Ijslandse aswolk die ooit het vliegverkeer in Europa lamlegde. Maar daarnaast zijn er tal van andere redenen die je reisplannen in de war kunnen sturen. Denk maar aan herexamens, een moeilijke zwangerschap of een scheiding. Niet alle verzekeraars houden rekening met al deze situaties. Protections heeft wel aan alles gedacht, en biedt je een volledige terugbetaling van de kosten bij onverwachtse omstandigheden. Raadpleeg de voorwaarden hier.

Doorlopende verzekering voor frequente reizigers

Trek je er een weekje op uit met het gezin? Dan volstaat een tijdelijke annulatieverzekering om je in te dekken tegen onverwachte spelbrekers. Frequente reizigers daarentegen, zijn gebaat bij een jaarlijkse annulatieverzekering, ook wel doorlopende annulatieverzekering genoemd. Daarmee ben je het hele jaar rond gedekt voor je volledige annulerings- of wijzigingskosten. Of je nu 3 of 20 keer per jaar afreist, maakt niet uit. Een doorlopende annuleringsverzekering is al aantrekkelijk vanaf 3 weken in het buitenland per jaar. Zowel privéreizen als zakenreizen komen in aanmerking voor deze doorlopende annuleringsverzekering. Het type reis of logement heeft geen invloed op de terugbetaling van de kosten.

Annuleringsverzekering op maat

Protections biedt elk soort reiziger de jaarlijkse annuleringsverzekering die op zijn lijf geschreven is. Zakenlui die meestal alleen reizen, kunnen intekenen op de single annuleringsverzekering. Families die vaak naar het buitenland trekken om bijvoorbeeld familieleden op te zoeken, opteren voor de Family (3-4 personen) of Large formule (5-6 personen). Ook voor koppels is een specifieke optie voorzien. Bekijk de voorwaarden en prijzen van de doorlopende annuleringsverzekeringen.