baner

Incoming verzekering

Waarom een incoming verzekering afsluiten?

Onze INCOMING Schengen verzekering is bedoeld voor buitenlanders die tijdelijk in België of een land van de Europese Gemeenschap en de Schengenruimte verblijven. Hetzij als toerist, student, au-pair, stagiair of gewoon op bezoek bij familie of vrienden. De Schengen verzekering voorziet in de terugbetaling van zowel de medische als tandheelkundige kosten en biedt tevens een volledige bijstand en repatriëring. Bovendien is er een kapitaal bij overlijden of blijvende invaliditeit door ongeval en verzekeren wij ook de burgerlijke aansprakelijkheid en de bagage.

De waarborgen van de Schengen verzekering zijn geldig in alle landen van de Schengenruimte en de lidstaten van de Europese Gemeenschap. Voor verblijven vanaf 6 maand dekken wij de medische kosten tijdens een éénmalig bezoek aan het land van herkomst gedurende maximum 15 dagen alsook de bagage gedurende de heen- en terugreis.

Bij een voortijdige terugkeer ten gevolge van een ernstige ziekte of ongeval van de verzekerde, voorzien wij een pro rata vergoeding van de inschrijvings- en/of cursuskosten.

Online boeken

Om het je extra gemakkelijk te maken, kan je bij Protections online je incoming verzekering afsluiten. Een online incoming verzekering geeft je exact dezelfde dekking en waarborgen, aan exact dezelfde prijs.
In 4 eenvoudige stappen boek je de verzekering van jouw keuze via een 100% beveiligde verbinding. Snel, gemakkelijk, en veilig!

Een goed verzekerd verblijf, da's een zorgeloos verblijf! Denk er tijdig aan!