baner

Reisbijstandsverzekering

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Op reis wil je natuurlijk vooral genieten en ontspannen. Maar niemand heeft een onfeilbare beschermengel. Als je in het buitenland ziek wordt of betrokken raakt in een ongeval, heb je al genoeg aan je hoofd zonder dat je je zorgen moet maken over de financiële kant van de zaak. Reisbijstand is dan zeker geen overbodige luxe. Hoewel credit cards en mutualiteiten ook verzekeringen aanbieden, zijn die meestal beperkt in omvang. Zo komt de mutualiteit niet altijd tussen bij dringende repatriëringen, en dekken ze medische kosten maar tot een maximum van € 5.000. Wie al eens gehospitaliseerd werd in het buitenland, weet dat de kosten makkelijk tot een veelvoud daarvan kunnen oplopen. Lees er de getuigenis van één van onze klanten maar op na.

Waarom Protections?

Bovendien verzekert Protections je ook tegen natuurrampen en epidemieën. Denk maar aan de vulkaanuitbarsting in Ijsland, de Mexicaanse griep, de tsunami in Indonesië en Japan ...
Waar de meeste reisverzekeringen nutteloos zijn bij dergelijke gevallen van overmacht, betaalt Protections de gemaakte kosten wél terug. Je bent ook gedekt voor wintersporten en andere avontuurlijke sporten zoals duiken, rafting, alpinisme ...

Verzekering reis te duur?

Misschien twijfel je om een reisverzekering af te sluiten omdat dit extra kosten met zich meebrengt. Maar bedenk goed dat zelfs een klein voorval in het buitenland je pas écht in de kosten kan jagen. Wist je dat een korte ziekenhuisopname op reis je tot duizenden euro's kan kosten? Een reisbijstandsverzekering voorkomt dat je een financiële kater overhoudt aan je droomreis. Bovendien kan je bij Protections een tijdelijke reisverzekering afsluiten. Die dekt enkel de periode van je reis, en komt dus heel wat voordeliger uit. Je hebt al een tijdelijke reisverzekering vanaf € 3 per dag. Als je echter meerdere keren per jaar op reis gaat, kies je beter voor een jaarlijkse verzekering. Daarmee ben je het hele jaar door verzekerd vanaf € 160.

Online boeken

Om het je extra gemakkelijk te maken, kan je bij Protections online je reisverzekering afsluiten. Een online reisverzekering geeft je exact dezelfde dekking en waarborgen, aan exact dezelfde prijs. In 4 eenvoudige stappen boek je de verzekering van jouw keuze via een 100% beveiligde verbinding. Snel, gemakkelijk, en veilig!

Vertrek je op reis? Neem geen onnodige risico's! Stop steeds een goede reisverzekering in je bagage.