baner

Reisverzekering tarieven

Tarieven kortlopende verzekering

Standard: € 3,00 per volwassene en per dag | € 1,50 per kind < 12 jaar en per dag
VIP: € 4,00 per volwassene en per dag | € 2,00 per kind < 12 jaar en per dag
Bijstand voertuig (optie): € 2,50 per voertuig en per dag
Minimum € 25 per persoon en per voertuig

Onderschrijvingsmodaliteiten:
De tarieven van de Standard en de VIP reisbijstandsverzekering zijn geldig voor buitenlandse verplaatsingen van maximum 35 dagen. Bij onafgebroken verblijf in het buitenland voor langer dan 35 opeenvolgende kalenderdagen, raden wij je aan voor onze jaarcontracten te kiezen.
De Standard en de VIP reisbijstandsverzekering moeten altijd onderschreven worden voor de volledige reisduur, namelijk vanaf de dag van vertrek uit België tot en met de dag van terugkeer in België.

Tarieven doorlopende verzekering

SINGLE (= 1 persoon): € 160
DUO (= 2 personen): € 215
FAMILY (= 3 of 4 personen): € 250
LARGE (= 5 of 6 personen): € 270
BIJSTAND VOERTUIG (optie): € 95

Onderschrijvingsmodaliteiten:
Voor de formules Duo, Family en Large kunnen volgende personen verzekerd worden: de leden van één gezin, namelijk de verzekerde, zijn/haar echtgenoot/echtgenote in feite of in rechte en hun ouders en kinderen die allen onder hetzelfde dak leven of bij het gezin gedomicilieerd zijn alsook de minderjarige kinderen uit een ontbonden huwelijk die niet onder hetzelfde dak wonen.
De jaarcontracten zijn geldig voor buitenlandse verplaatsingen van maximum 3 opeenvolgende maanden. Bij onafgebroken verblijf in het buitenland voor langer dan 95 opeenvolgende kalenderdagen, bedraagt de bijkomende premie per begonnen maand € 40 per persoon en € 25 per voertuig.